aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλουν να γυρίσει ο τροχός

Θέλουν να γυρίσει ο τροχός

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Θα γυρίσει ο τροχός και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Αυτό λένε όλοι όσοι είναι κοντά στον Εθνικό και βλέπουν τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Μπορεί οι Αχνιώτες να μην πήραν μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα, με βάση την απόδοσή τους στα παιχνίδια που έδωσαν, όμως το θετικό γι’ αυτούς είναι ότι παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Και πάνω σε αυτό είναι που στηρίζουν πολλά οι μπλε.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης και η διοίκηση του προσφυγικού συλλόγου πιστεύουν στις δυνατότητες του Εθνικού, ο οποίος θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους που έχει θέσει. Τις τελευταίες ημέρες, οι προπονήσεις αναλώθηκαν κυρίως στα τελειώματα των φάσεων, εκεί που παρατηρήθηκε και το μεγαλύτερο πρόβλημα στα προηγούμενα ματς.

Στα παιχνίδια με Ομόνοια, Ολυμπιακό και Ερμή, ο Εθνικός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και θέλει να κάνει το ίδιο την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ στο Δασάκι, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα βρει δίχτυα. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, κάτι που επιτρέπει στον προπονητή της ομάδας να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μπαλώσει τρύπες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ