aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘα βοηθήσει η διακοπή

Θα βοηθήσει η διακοπή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία στον Εθνικό να ανασυνταχθεί και να κάνει νέα αρχή στο πρωτάθλημα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι μπλε σε όλα τα παιχνίδια που έδωσαν έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες για να κρατηθούν στην Α’ Κατηγορία, όμως θα πρέπει να γεμίσουν με βαθμούς το σακούλι τους για να τα καταφέρουν. Οι τρεις βαθμοί σε έξι παιχνίδια δεν είναι καλή συγκομιδή, γι’ αυτό και άπαντες στην ομάδα παρουσιάζονται πεισμωμένοι και έτοιμοι για… αντεπίθεση.

Τις προσεχείς ημέρες ο Κύπριος τεχνικός θα δουλέψει μαζί με τους παίκτες του κυρίως στα λάθη που παρουσιάστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια, που είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί εύκολα γκολ η ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι του Εθνικού θα είναι στο «Αμμόχωστος» κόντρα στην «πληγωμένη» Νέα Σαλαμίνα και μοναδικός του στόχος είναι η νίκη.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, αυτή την εβδομάδα οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητάς τους, ενώ την Παρασκευή έχει διευθετηθεί φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ