aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘα πουλήσει ακριβά το τομάρι του

Θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγε από το ΓΣΠ ο Εθνικός, παρόλο που έχασε από την Ομόνοια. Η ομάδα της Άχνας αγωνίστηκε ως αουτσάιντερ, έβαλε δύσκολα στο «τριφύλλι» και λίγο έλειψε να «αποδράσει» από τη Λευκωσία με βαθμολογικό κέρδος. Έστειλε πάντως το μήνυμα ότι δεν είναι ομάδα για υποβιβασμό και ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Με εξαίρεση το πρώτο μισάωρο του αγώνα στο οποίο η Ομόνοια ήταν καταιγιστική, από εκεί και έπειτα ο Εθνικός είχε πολύ καλή εμφάνιση και άφησε υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο κορυφαίος από πλευράς γαλάζιων ήταν ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ, ο οποίος σε άλλο ένα παιχνίδι έδειξε τη μεγάλη του κλάση. Ο διεθνής Σκοπιανός τερματοφύλακας πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις, κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και αν ο Εθνικός έπαιρνε βαθμό από την Ομόνοια θα οφειλόταν κυρίως σε αυτόν.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Νικολάι Κιπιάνι, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και έφθασε τα τρία στη φετινή σεζόν. Στα αρνητικά για την ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη ο τραυματισμός του Κροάτη αμυντικού Ρόκα, καθώς επίσης και η αποβολή του Βούλγαρου στόπερ Στόιτσεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ