aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτο ψάξιμο για προπονητή και στο βάθος… η Νέα Σαλαμίνα

Στο ψάξιμο για προπονητή και στο βάθος… η Νέα Σαλαμίνα

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με τις μέτριες έως κακές εμφανίσεις του Εθνικού Άχνας είχαν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στη διοίκηση. Έτσι, πάρθηκε η δύσκολη απόφαση να λυθεί η συνεργασία της ομάδας με τον Γιώτη Εγκωμίτη με την ελπίδα να αλλάξει το κλίμα και να έρθει νέος αέρας.

Η εξέλιξη αυτή ήταν μη αναμενόμενη μιας και στην προπόνηση του Σαββάτου ο Εγκωμίτης μίλησε στους παίκτες του και τους είχε τονίσει ότι όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουν ακόμη πιο σκληρά για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Χθες, στην προπόνηση τους ανακοίνωσε ότι είχε ενημερωθεί από τον πρόεδρο για την απόφαση της διοίκησης. Εξέλιξη που πολλοί παίκτες δεν ανέμεναν.

Πλέον, η ομάδα της Άχνας είναι στο ψάξιμο προπονητή. Αξιολογούνται κάποια ονόματα από την κυπριακή αγορά, ενώ φαίνεται να ρίχνονται και κλεφτές ματιές στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται κάποιοι να έχουν ήδη προσεγγιστεί. Η διοίκηση άλλαξε τη σημερινή προπόνηση και από πρωινή θα είναι απογευματινή, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό…

Από σήμερα η προετοιμασία του Εθνικού Άχνας ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα εντείνεται, παρά τις εξελίξεις στην ομάδα. Για την ώρα αναλαμβάνει ο Χρίστος Πογιατζής (φωτο) τις προπονήσεις και στόχος είναι να εξευρεθεί το συντομότερο ο νέος προπονητής. Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων με Νέα Σαλαμίνα είναι οι τιμωρημένοι Φοινίρης και Μαρκόφσκι, οι οποίοι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ