aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠροβάδισμα Καρμιώτισσας, «οξυγόνο» από τον Κυπριανού για τον Εθνικό

Προβάδισμα Καρμιώτισσας, «οξυγόνο» από τον Κυπριανού για τον Εθνικό

Μικρό αλλά παραμένει προβάδισμα για την Καρμιώτισσα η οποία επικράτησε 2-1 επί του Εθνικού Άχνας, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του κυπέλλου. Ο επαναληπτικός έχει οριστεί για τις 6 Φεβρουαρίου στις 14:30. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο, εξασφαλίζει το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Η ομάδα των Πολεμιδιών μπήκε σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο και στο 11’ έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Βαττής έκανε το σουτ, ο αντίπαλος κίπερ απέκρουσε ασταθώς και η μπάλα κατέληξε το δοκάρι. Μετά το πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, όμως η Καρμιώτισσα άνοιξε το σκορ στο 30’ με τον Χριστοφή ο οποίος έκανε τη σέντρα, ο Λοΐζου έκανε λάθος έξοδο και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα για το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα γκολ τους  μετά από εύστοχο πλασέ του Μασίνουα. Η ομάδα του Εγκωμίτη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 41’ η κεφαλιά του Κυπριανού σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος σημειώθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, ενώ ο Εθνικός Άχνας πέτυχε το γκολ της… ελπίδας στο 89’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυπριανού.

Καρμιώτισσα (Παντελής Δημητρίου): Καϊρινος, Α.Κυριάκου, Παναγίδης, Νεοφύτου, Χριστοφή, Π. Κυριάκου, Πιερή, Μάρκου, Βαττής, Θανέλας, Μασίνουα.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Λοΐζου, Φοινίρης, Ηλία, Μαραθωνίτης, Κκονέ, Χριστοφή, Κουσιάππα, Κάτζιης, Θεράποντος, Ιωάννου, Κυπριανού.

Σκόρερ: 31′ Χριστοφή, 38′ Μασίνουα / 89′ Κυπριανού (πέν.)

Κίτρινες: -/-.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος

Α’ Βοηθός: Γκίνος Γιώργος

Β’ Βοηθός: Σαμάρας Νίκος

4ος Διαιτητής: Σάββα Κωνσταντίνος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ