aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠροσθήκες αν αρθεί το εμπάργκο

Προσθήκες αν αρθεί το εμπάργκο

Αγώνα δρόμου κάνει τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του Εθνικού Άχνας προκειμένου να αρθεί το εμπάργκο μετεγγραφών που έχει επιβληθεί από τη ΦΙΦΑ στην ομάδα, για να μπορέσουν να εγγραφούν οι ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ τον Ιανουάριο.

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει αρθεί το εμπάργκο, οι μπλε βρίσκονται σε συζητήσεις με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, τη στιγμή που ήδη έχει αποκτηθεί ο 23χρονος Γεωργιανός μέσος Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, ο οποίος θα εγγραφεί στη θέση κάποιου από τους πέντε ξένους που υπάρχουν στην ομάδα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες εξελίξεις με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Βάλντας Ιβανάουσκας, για την ώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ενώ περιμένει να δει και τι θα γίνει με τον Νίκα Κατσιαράβα, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Γκία Γκριγκαλάβα βρίσκεται στη Ρωσία και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες. Δεν θα υπολογίζεται όμως για το ματς πρωταθλήματος με την Ομόνοια, ίσως προλάβει αυτό του κυπέλλου κόντρα στο «τριφύλλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ