aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟμόνοια Αρ.-Εθνικός 0-2: Ζορίστηκε, αλλά στο τέλος προκρίθηκε

Ομόνοια Αρ.-Εθνικός 0-2: Ζορίστηκε, αλλά στο τέλος προκρίθηκε

Πέρασε δύσκολα, αλλά στο τέλος ο Εθνικός Άχνας πέτυχε τον στόχο του, την πρόκριση στη Β’ φάση του Κυπέλλου Coca – Cola. Η ομάδα της Άχνας, ως τυπικά φιλοξενούμενη απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου στο Δασάκι, επικράτησε με 2-0 χάρις στα γκολ των Λίπσκι (79’) και Μάριου Ηλία με πέναλτι (90’+1).

Ο Εθνικός προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς ήταν η Ομόνοια Αραδίππου που ήταν πιο απειλητική και πλησίασε στο προβάδισμα. Ωστόσο, η αστοχία κυρίως των επιθετικών της δεν της επέτρεψε να βρεθεί μπροστά στο σκορ και στο τέλος το πλήρωσε με το γκολ του Λίπσκι.

Ακολούθησε το κερδισμένο πέναλτι από τον Ντράζιτς, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο πρώτος επιθετικός του Εθνικού στο πρωτάθλημα και «κλείδωσε» τη νίκη – πρόκριση. Η ομάδα της Αραδίππου, που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, έμεινε με τις εντυπώσεις.

Ομόνοια Αρ.: Γ. Σακκάς, Φώτη, Α. Σιήκκης (62’ Ποντικός), Χάβελκαν (46’ Καλλής), Τσιάμης (46’ Παουλίνιο), Βρόντης, Θεοχάρους, Κουμπαρή, Καραγιώργης, Μεκαουΐ, Αβραάμ (46’ Κουρούπης).

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Ριστέφσκι, Μπούκερ, Ακσεντίγιεβιτς (46’ Ιωάννου), Σπιρόφσκι (62’ Ντε Ιριόντο), Κ. Ηλία, Αγγελόπουλος, Λίπσκι, Γκόμες, Καλλένος (63’ Καμπρέρα), Μ. Ηλία (90’+1 Πεχλιβάνης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ