aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟι λεπτές ισορροπίες και η διαχείριση

Οι λεπτές ισορροπίες και η διαχείριση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Εθνικός και ο Οθέλλος θα αναμετρηθούν σήμερα στο Δασάκι (15:00), στο πλαίσιο της α’ φάσης του κυπέλλου. Ως ομάδα Α’ Κατηγορίας, ο γηπεδούχος έχει το πάνω χέρι, ωστόσο δεν σημαίνει πως υπάρχει τεράστια διαφορά σε σχέση με τον φιλοξενούμενο. Οι πράσινοι είναι από τις δυνατές ομάδες της δεύτερης τη τάξει Κατηγορίας του κυπριακού ποδοσφαίρου και μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικοί απέναντι στους ουραγούς της πρώτης. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για παιχνίδι δίχως επαναληπτικό.

Ένα ερώτημα, όμως, σημαντικό ως προς την εικόνα του παιχνιδιού, είναι η προσέγγισή του από τους δύο αντιπάλους. Αμφότεροι, βλέπετε, έχουν σημαντικά παιχνίδια πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο. Ο Εθνικός θα υποδεχτεί την Ομόνοια και ο Οθέλλος θα αναμετρηθεί στην έδρα της (δεύτερης στη βαθμολογία) Ομόνοιας Αραδίππου. Επομένως, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο η διαχείριση του ρόστερ των δύο ομάδων, από τους Γιόργκι Τσιχράντζε (φωτό) και Ντεντίμ Τούτιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ