aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Ζελάγια βρήκε τον παρτενέρ του

Ο Ζελάγια βρήκε τον παρτενέρ του

Ο Νίκα Κατσιαράβα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην ενδεκάδα του Εθνικού, για τον αυριανό αγώνα με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ. Ο Γεωργιανός στράικερ δεν αγωνίστηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Ο γκολτζής των κυανόλευκων θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τους.

Ο Κατσιαράβα θα παίξει δίπλα στον Ζελάγια, στην κορυφή της επίθεσης, και θα αποτελέσουν τη μεγάλη ελπίδα της ομάδας της Άχνας για το σκοράρισμα και κόντρα στην Καρμιώτισσα. Ο Κατσιαράβα μετρά 12 γκολ. Το τελευταίο παιχνίδι που σκόραρε ήταν στο 2-2 με τον Απόλλωνα στο Δασάκι όταν αγωνίστηκε ως αλλαγή. Ο Ζελάγια μετρά 13 γκολ. Ο Αργεντινός στράικερ σκόραρε για τελευταία φορά στην εκτός έδρας ήττα του Εθνικού από την Ανόρθωση με 4-2.

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα για τον αυριανό αγώνα με την Καρμιώτισσα. Εκτός από τον Κατσιαράβα, στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει και ο Ενέσκου που εξέτισε την ποινή του. Θέση διεκδικεί ο Αράμπαλ που επίσης ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Θα απουσιάζει ο Χατζηβασίλης λόγω καρτών.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να παραμείνει για άλλο ένα παιχνίδι ο Πρότσιεκ, ο οποίος παρά την ήττα από τον Άρη είχε καλή παρουσία. Και τα τρία γκολ που δέχθηκε ήταν από πέναλτι. Ο Πρότσιεκ προτιμήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια αντί του Μπογκατίνοφ.

Ο Εθνικός θα πάει αύριο στο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα με στόχο τη νίκη. Η ομάδα της Άχνας έχει αρκετό καιρό να γευτεί τη χαρά της νίκης και ο Ιβανάουσκας ζήτησε το «διπλό» από τους παίκτες του. Με τους 30 βαθμούς που έχει, ο Εθνικός μπήκε με άνεση στους αγώνες του β’ ομίλου, αλλά θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στην κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ