aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Οθέλλος «πέταξε» τον Εθνικό από το Κύπελλο!

Ο Οθέλλος «πέταξε» τον Εθνικό από το Κύπελλο!

Ο Οθέλλος μιμήθηκε την Αγία Νάπα (που απέκλεισε την ΑΕΛ) και έριξε εκτός του θεσμού του Κυπέλλου τον Εθνικό Άχνας! Η ομάδα της Αθηαίνου έκανε την έκπληξη και έθεσε νοκ άουτ τον Εθνικό στη διαδικασία των πέναλτι (7-6) αφού ο αγώνας στην κανονική διάρκειά του και στην παράταση ολοκληρώθηκε 0-0. Η ομάδα του Νεντίμ Τούτιτς, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της μέσα στην έδρα του και πέτυχε τον στόχο της και θα δηλώσει παρούσα στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ο Εθνικός, πλέον, θα στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η διαδικασία των πέναλτι: Πινσέλι 1-0, Κατσής 1-1, Φιλίποφ 2-1, Φοφανά 2-2, Στόιτσεφ (δοκάρι), Μαρκόφσκι 2-3, Μούσιτς 3-3, Κυριάκου (έξω), Κυπριανού 4-3, Μανουέλ 4-4, Σικάρσκι 5-4, Εμανουήλ 5-5, Χαραλάμπους 6-5, Κυριάκου 6-6, Ηλία (απέκρουσε ο Τζιακουρής), Κουμούρης 6-7.

Εθνικός Άχνας (Γκιόργκι Τσιχράντζε): Μπογκατίνοφ, Χριστόφ, Κιπιάνι (65′ Πιντσέλι), Χαραλάμπους, Ενέσκου (80′ Μούσιτς), Σικάρσκι, Φιλίποφ, Ηλία, Αρέστη, Γκαβρίλα (60′ Κυπριανού), Ντόβμπνια.

Οθέλλος Αθηαίνου (Νεντίμ Τούτιτς & Ρένος Δημητριάδης): Τζιακουρής, Κυριάκου, Βασιλείου, Χατζηγιαννακού (66′ Κουμουρής), Σάσι, Πιτσιλλίδης (80′ Φοφανά), Κυριάκου, Μαρκόφσκι, Εμανουήλ, Παναγιώτου (72′ Κατσής), Μάνουελ.

Σκόρερ: -.

Γήπεδο: Δασάκι.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Βοηθοί Διαιτητές: Ανδρέας Π. Ανδρέου και Κυριάκος Σωκράτους.

Τέταρτος: Χρίστος Ν. Χρίστου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ