aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Ντε Ιριόντο κέρδισε με το σπαθί του νέο συμβόλαιο

Ο Ντε Ιριόντο κέρδισε με το σπαθί του νέο συμβόλαιο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Μανουέλ ντε Ιριόντο θα είναι και τη νέα σεζόν στον Εθνικό. Ο 31χρονος Αργεντινός μέσος αποτελεί μία από τις πετυχημένες μετεγγραφές του περασμένου καλοκαιριού. Μετεγγραφή που πιστώνεται ο τεχνικός διευθυντής Απόστολος Μακρίδης. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από την προσφορά του Ντε Ιριόντο και έχει κερδίσει με την αξία του συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Ο Ντε Ιριόντο είναι το… μηχανάκι της ομάδας στη μεσαία γραμμή, ο ακούραστος εργάτης. Ο Αργεντινός δεν σταματά να τρέχει και να αναχαιτίζει προσπάθειες των αντιπάλων. Αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας με σταθερά καλή απόδοση. Μετρά 26 συμμετοχές εκ των οποίων οι 22 ως βασικός. Συνολικά κατέγραψε 2.150 λεπτά συμμετοχής.

Αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος, αλλά σκοράρει. Μετρά τέσσερα γκολ. Ο Αργεντινός άσος του Εθνικού έχει το γκολ, κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για ποδοσφαιριστή που παίζει στη μεσαία γραμμή. Ντε Ιριόντο και Λίπσκι αποτελούν το δυνατό δίδυμο του Σατσιά στη μεσαία γραμμή. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και ο Αργεντινός μαζί με τον Πολωνό κάνουν τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι που ο Εθνικός στοχεύει σε νέα επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ