aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΝτόντσιτς: «Να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες»

Ντόντσιτς: «Να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες»

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς τόνισε στους ποδοσφαιριστές του Εθνικού ότι περιμένει περισσότερα από αυτούς στο ματς με τον Ερμή, σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές. Τόνισε την ανάγκη για βαθμούς και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα. «Θέλω να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες», τους είπε ο Σέρβος τεχνικός.

Ενόψει του αυριανού αγώνα υπάρχουν αρκετές επιστροφές και θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού ο Ντόντσιτς έχει παράπονα από αρκετούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Πινσέλι που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ λόγω ενοχλήσεων, ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και θα είναι παρών στο αυριανό παιχνίδι. Επίσης στη διάθεση του Ντόντσιτς είναι και οι Ζελάγια, Κιπιάνι και Ντόβπνια, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στο ματς της περασμένης Τετάρτης.

Ο Αργεντινός Εμίλιο Ζελάγια αναμένεται ότι θα πάρει τη θέση του Γεωργιανού Νίκα Κατσιαράβα στην κορυφή της επίθεσης. Ο Γεωργιανός αποβλήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ με δεύτερη κίτρινη και δεν υπολογίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ