aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΝέα κρούσματα κορωνοϊού στον Εθνικό

Νέα κρούσματα κορωνοϊού στον Εθνικό

Η αλυσίδα θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στον Εθνικό Άχνας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες στην προσφυγική ομάδα μετά από νέο διαγνωστικό έλεγχο για τον COVID-19 εντοπίστηκαν άλλα τρία θετικά κρούσματα.

Την περασμένη Τετάρτη ο Εθνικός Άχνας ανακοίνωσε πως διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό 17 άτομα (13 ποδοσφαιριστές και 4 άτομα του προσωπικού). Η πανδημία συνεχίζει να πλήττει την ομάδα της Άχνας με απρόβλεπτες συνέπειες. Μετά την οδηγία της ΚΟΠ να επαναρχίσουν οι προπονήσεις της ομάδας με τους υγιείς ποδοσφαιριστές διενεργήθηκε νέος έλεγχος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό κι άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην ομάδα της Άχνας επιβεβαιώνουν ανεπίσημα ότι έχουν ενημερωθεί για τρία νέα θετικά κρούσματα, όμως περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο. Oι αγώνες του Εθνικού με τον Άρη για το Κύπελλο Coca – Cola και Aνόρθωση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναβλήθηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ