aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜιτσίδης: «'Εχουμε σοβαρά παράπονα - Να δούμε αν ο Μάζιτς αναλάβει τις ευθύνες του»

Μιτσίδης: «’Εχουμε σοβαρά παράπονα – Να δούμε αν ο Μάζιτς αναλάβει τις ευθύνες του»

Έντονα τα παράπονα της διαιτησίας από τον Εθνικό, τα οποία εκφράστηκαν δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Μάριου Μιτσίδη, μετά τη νίκη (2-1) επί της ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Coca-Cola. Τα παράπονα είναι σοβαρά και εστιάζονται σε δύο περιπτώσεις, τόνισε, ενώ περιμένουν στην προφυγική ομάδα να δουν, αν ο Μάζιτς αναλάβει τις ευθύνες του.

Όσα δήλωσε ο Μάριος Μιτσίδης: 

Αρχικά είπε: «Θέλουμε να δούμε αν ο Μάζιτς αναλάβει τις ευθύνες του, μετά το αποψινό παιχνίδι, για το ότι είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Το λέμε αυτό μετά από νίκη της ομάδας μας, δεν το λέμε μετά από ήττα. Επαναλαμβάνω, θέλουμε να δούμε αν θα αναλάβει τις ευθύνες του».

Που εστιάζονται τα παράπονα; «Τα παράπονα εστιάζονται σε δυο φάσεις. Και στη δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να πάρει ο Γκαρσία και στο γκολ της ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα στην παρουσία του διαιτητή. Δεν θα ήθελα να δώσω έκταση. Κάνουμε μεγάλο λάθος να μιλάμε για τη διαιτησία σε έτσι γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να το πούμε γιατί στο άλλο παιχνίδι ορίστηκαν ξένοι, ενώ στο δικό μας Κύπριοι. Έχουμε σοβαρά παράπονα, να δούμε αν ο Μάζιτς αναλογιστεί τις ευθύνες του».

Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση; «Αυτό θα συζητηθεί στη ΓΣ της ΚΟΠ. Εμείς εστιάσαμε στον ορισμό Κύπριων διαιτητών, είδαμε τι έγινε σήμερα. Απ’ εκεί και πέρα δεν έχει τελειώσει κάτι, έχουμε ακόμα 90 λεπτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ