aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜένει η ανακοίνωση για Λαμπάν, παρελθόν δύο

Μένει η ανακοίνωση για Λαμπάν, παρελθόν δύο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (3/6) η συνάντηση παραγόντων του Εθνικού Άχνας με τον Βανσάν Λαμπάν. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, συμφώνησαν για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους, με τον Λαμπάν να υπογράφει αύριο το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα που επιστρέφει στην Α΄ κατηγορία.

Ο Εθνικός θα είναι η τέταρτη ομάδα για τον Λαμπάν στην Κύπρο μετά τους Διγενή Μόρφου, Ανόρθωση και ΑΕΚ, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε με επιτυχία και στη ρουμάνικη  Άστρα. Μπορεί πέρυσι να μην είχε παιχνίδια στα πόδια του ο Γάλλος, όμως στον Εθνικό πιστεύουν ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Σήμερα πολύ πιθανό να υπάρξει νέα συνάντηση, έτσι ώστε να πέσουν και οι υπογραφές.

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα θέματα στον προγραμματισμό τα οποία «τρέχουν» στο Δασάκι. Όπως για παράδειγμα η ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης, όπου γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να έρθει παίκτης ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Μία πολύ καλή περίπτωση Γάλλου ποδοσφαιριστή που κυνήγησε ο Εθνικός τελικά «ναυάγησε», μιας και απάντησε αρνητικά. Ξεκαθαρίζει σύντομα και η επιλογή που θα κάνει η ομάδα για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ αξιολογούνται και διάφοροι ξένοι αλλά και Κύριοι παίκτες.

Συνάμα, πάρθηκε η απόφαση από Εθνικό Άχνας όπως μην συνεχίσουν στην ομάδα οι Μαρκόφσκι και Γκλιγκόροφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ