aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚατσιαράβα πού το πας;

Κατσιαράβα πού το πας;

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Νίκα Κατσιαράβα αποτελεί τον πιο πολυσυζητημένο ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας. Και μην οδηγηθεί αβίαστα το μυαλό ορισμένων πως διαπρέπει για τις… καρατιές του ή τέλος πάντων με ό,τι μπορεί εν τέλει να του τσαλακώσει το προφίλ, αλλά για τις επιδόσεις εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών.

Ο 22χρονος Γεωργιανός μάς συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο, έκανε μία από τις πλέον εντυπωσιακές εισόδους των τελευταίων ετών ποδοσφαιριστή της ομάδας της Άχνας, γι’ αυτό και μεγάλοι σύλλογοι του τόπου άρχισαν να τον λιγουρεύονται, με τον πρόεδρο του Εθνικού να παίρνει (ποικιλοτρόπως) τα μέτρα του. Και εκεί στην εξέδρα, σχεδόν σε κάθε αγώνα ο νονός του, Τιμούρ Κετσπάγια, να καμαρώνει τον βαφτιστήρα του!

Ο Κατσιαράβα πρόσθεσε χθες άλλο ένα (κυπριακό) παράσημο. Αυτό, για να ακριβολογούμε, που του έλειπε, έστω και αν το… έψαξε με μανία. Απέναντι στις ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους, δεν είχε καταφέρει να κολλήσει την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό. Το κατάφερε και μάλιστα με καταπληκτική κεφαλιά, γράφοντας το 2-0 απέναντι στην ΑΕΛ.

Ήταν το ένατο τέρμα του εξελίξιμου επιθετικού, ο οποίος έπιασε στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ τον Πιέρο Σωτηρίου. Και με τη φόρα που πήρε, έβαλε πλώρη για την κατάρριψη της καλύτερής του επίδοσης στο σκοράρισμα σε αγώνες πρωταθλήματος. Πέρυσι είχε πετύχει αγωνιζόμενος στην Τσκινβάλι (σε μόλις 15 ματς) 13 γκολ.

Στη φετινή σεζόν έχει σκοράρει τέσσερις φορές εναντίον της Καρμιώτισσας, από δύο κόντρα σε Άρη, ΑΕΖ και μία απέναντι στην ΑΕΛ. Παρόλο που έχει ύψος 1.98μ., έχει το ξεπέταγμα που χρειάζεται ένας σέντερ φορ. Με τα φυσικά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την ηλικία του, αποτελεί αναμφιβόλως ελκυστικό πακέτο για τους «μεγάλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ