aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Κάθε παιχνίδι πλέον είναι τελικός»

«Κάθε παιχνίδι πλέον είναι τελικός»

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, Γιώργος Παπαγεωργίου πέρασε από τα γραφεία του ΠΑΣΠ για να παραλάβει το βραβείο Stoiximan Top Goal της 11ης Αγωνιστικής. Ο νεαρός ταλαντούχος διεθνής έδωσε και την πιο κάτω μικρή συνέντευξη:

-Γιώργο συγχαρητήρια για το βραβείο, πες μας λίγα λόγια για γκολ που σημείωσες.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε αλλά και τον ΠΑΣΠ ο οποίος με αυτό το βραβείο μας δίνει ένα κίνητρο για συνέχιση της σκληρής δουλειάς. Όσο για το γκολ που σημείωσα κόντρα στην ομάδα της Δόξας, το θεωρώ ως ένα πολύ ωραίο γκολ».

-Φέτος, λόγω και της απαγόρευσης μεταγραφών στην ομάδα του Εθνικού, έχεις αρπάξει την ευκαιρία σου. Πόσο δύσκολο είναι για εσένα που σε έριξαν στα βαθιά;

«Ο προπονητής μου Γιώτης Εγκωμίτης, έδειξε αρκετή εμπιστοσύνη σε εμένα από τα φιλικά του καλοκαιριού. Με προετοίμασε κατάλληλα. Εντάξει οι δυσκολίες που υπάρχουν είναι αρκετές όμως μέσα από τη καθημερινή δουλειά έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα».

-Πως αναμένεις την πορεία του Εθνικού. Έχετε πολύ δύσκολο έργο μπροστά σας.

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη θέση. Κάθε παιχνίδι που δίνουμε πλέον είναι τελικός. Θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να υλοποιήσουμε το μεγάλο μας στόχο».

-Προσωπικός σου στόχος είναι μέσω των εμφανίσεων σου με τον Εθνικό να κάνεις ένα άλμα σε μεγαλύτερη ομάδα;

«Προς το παρών βλέπω τη δική μου ομάδα. Θέλω να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε στον Εθνικό Άχνας κι όλα τα άλλα θα έρθουν στη πορεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ