aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Καυτό» ζευγάρι στο Δασάκι

«Καυτό» ζευγάρι στο Δασάκι

ΤΩΝ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το σημερινό παιχνίδι στο Δασάκι ανάμεσα σε Εθνικό και Πάφος FC (17:00, Cytavision Sports 3) είναι από τα σημαντικά εναπομείναντα ντέρμπι της ουράς. Ισοβαθμούν στους 14 βαθμούς και απέχουν μόλις δύο από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η οποία κατέχει την ανεπιθύμητη 11η θέση. Επομένως, σε ενδεχόμενο που προκύψει μία κ των δύο ομάδων να πάρει τη νίκη, θα αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι της ηττημένης, που θα κινδυνεύει μάλιστα να προσπεραστεί από τους βυσσινί.

Από πλευράς γηπεδούχων, ο Ντέαν Κλάφουριτς δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και επί της ουσίας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στόχος για την ομάδα του Εθνικού είναι να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να πάρει νίκη απέναντι σε αντίπαλο που, μπορεί να αποκλείστηκε στο κύπελλο από τη Νέα Σαλαμίνα την περασμένη Τετάρτη, αλλά δείχνει να ανεβαίνει αγωνιστικά. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Κροάτης μέσος Μπάμπιτς, ενώ θα γίνουν κάποιες αλλαγές από την τεχνική ηγεσία.

Στην Πάφος FC δεν τους είναι αρκετά τα παράσημα και τα κολακευτικά σχόλια για τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν στα τελευταία τους παιχνίδια. Ζητούμενο στους αγώνες που ακολουθούν έως την τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης είναι να πάρουν βαθμούς για να σιγουρέψουν την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία. Στο ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν και οι γαλάζιοι θα προσπαθήσουν σε όλα τα ματς να παρουσιαστούν απόλυτα συνεπείς και συγκεντρωμένοι.

Ο Κάμερον Τόσακ είδε την ομάδα του να χάνει την ευκαιρία να προκριθεί στους «8» του κυπέλλου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά αυτό έχει ήδη μείνει πίσω, καθώς στο επίκεντρο είναι το σημερινό παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι. Ο αντίπαλος της παφιακής ομάδας, ξεχωρίζει για το πάθος του σε κάθε παιχνίδι και ειδικά στην έδρα του χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, η συμμετοχή των Βα και Καμπράλ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ πέρα από τις δεδομένες απουσίες (Νέμετς, Μπεριγκό, Σακό, Παντσεόν, Φυλακτού), εκτός πλάνου βρίσκεται και ο Άλεξ Κωνσταντίνου. Από εκεί και πέρα, ένα πιθανό αρχικό σχήμα είναι το ακόλουθο: Ρούντκο, Σιρόκ, Λαφράνς, Αραγιούρι, Πανός, Φιλιώτη, Φόλμπρεχτ, Ράκελς, Λελιούκιν, Μπεσάρα και Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ