aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Την κοίταξε στα μάτια, έφυγε με άδεια χέρια

Εθνικός: Την κοίταξε στα μάτια, έφυγε με άδεια χέρια

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μεγάλη στεναχώρια επικρατεί στο Δασάκι για την ήττα από την Πάφος FC με 4-3. Έδωσε πολλά στο παιχνίδι με την Πάφο ο Εθνικός και δεν πήρε τίποτα. Αυτό είναι που πλήγωσε, αλλά και στεναχώρησε όλους στο Δασάκι. Ο Σατσιάς είπε ξεκάθαρα ότι αδικεί την ομάδα του η ήττα από την Πάφο.

Ο κόουτς, που δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση όχι όμως και από το αποτέλεσμα, τόνισε: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Δυστυχώς δώσαμε πολλά και δεν πήραμε τίποτα. Μας αδικεί το αποτέλεσμα». Μία ήττα από την Πάφο εκτός έδρας δεν ήταν εκτός προγράμματος. Όμως, όταν είσαι πίσω στο σκορ τρεις φορές και ισοφαρίζεις ισάριθμες φορές και στο τέλος χάνεις με πέναλτι, πονάει πολύ.

Ο Εθνικός κοίταξε στα μάτια μία ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της. Μάλιστα, υπήρχαν και οι σημαντικές απουσίες των Π. Ιωάννου, Σπιρόφσκι, Ριστέφσκι, Μπίκερ. Ακολουθεί το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ομόνοια στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ