aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Ψάχνει τον επόμενο τεχνικό

Εθνικός: Ψάχνει τον επόμενο τεχνικό

Η επισημοποίηση της έκδοσης του διαζυγίου απομένει ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ηλίας Χαραλάμπους. Η νέα ήττα της ομάδας της Άχνας από την Πάφος FC (0-3), σε συνδυασμό με την απογοητευτική εμφάνιση, δεν αφήνουν άλλα περιθώρια στη διοίκηση Κίκη Φιλίππου.

Στην απόφαση για τερματισμό της συνεργασίας τους, βοήθησε τη διοίκηση και ο ίδιος ο Ηλίας Χαραλάμπους με τη δήλωσή του μετά τον προχθεσινό αγώνα. «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για να παρθεί η καλύτερη απόφαση για την ομάδα. Ίσως χρειάζεται κάποιο ηλεκτροσόκ για να έρθει μια βελτίωση. Θα μιλήσω σε λίγο με τον πρόεδρο και ό,τι είναι καλύτερο να γίνει θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, με το τέλος του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης», μίλησε στους παίκτες του και τους άφησε να νοηθεί ότι θα αποχωρήσει. Ο Ηλίας Χαραλάμπους διατηρεί συμβόλαιο και γα την επόμενη σεζόν, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα.

Ενδέχεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τους ανθρώπους του Εθνικού να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση του νέου προπονητή. Πληροφορίες φέρουν τον Κίκη Φιλίππου και τους συνεργάτες του να αναζητούν ξένο τεχνικό. Το ερώτημα είναι, εάν η πρόθεση είναι για γνώριμο που πέρασε από το πρωτάθλημά μας ή πρωτοεμφανιζόμενο. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι, ο Εθνικός στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό θα πάει με νέο προπονητή.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ