aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Προβληματισμός ναι, όχι πανικός

Εθνικός: Προβληματισμός ναι, όχι πανικός

Στο Δασάκι, το κακό ξεκίνημα του Εθνικού προκάλεσε ανησυχία αλλά ώς εκεί. Ο εκπρόσωπος Τύπου Μάριος Μητσίδης, που κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στον Εθνικό μετά και τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Άρη, επισήμανε: «Οπωσδήποτε υπάρχει προβληματισμός. Όταν σε πέντε παιχνίδια μετράς τέσσερις ήττες είναι κάτι που δεν αρέσει. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει πανικός. Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο δρόμος είναι μακρύς».

Για το φετινό ρόστερ, σημείωσε: «Έχουμε καλό ρόστερ. Ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές. Έγινε και υπέρβαση για να έρθουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Πιστεύουμε στους παίκτες μας. Υπάρχουν δυνατότητες και είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα ανακάμψει».

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Εθνικός θα πάει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Άχνας είναι στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό. Μετρά τέσσερις ήττες, από Απόλλωνα, ΠΑΕΕΚ, Ανόρθωση και Άρη και ισοπαλία με τη Δόξα.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ