aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Πρώτο και δυνατό φιλικό

Εθνικός: Πρώτο και δυνατό φιλικό

Ο Εθνικός θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο Δασάκι, απόψε στις 20:00. Είναι το πρώτο φιλικό που θα δώσει η ομάδα της Άχνας και οι φίλοι της θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα, που είναι αρκετά.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές του να πάρουν χρόνο συμμετοχής και με αυτό τον τρόπο θα είναι σε θέση να εξαγάγει τα δικά του συμπεράσματα. Ο Κύπριος τεχνικός προτίμησε το πρώτο φιλικό να είναι απέναντι σε δυνατό αντίπαλο, για να «τσεκάρει» καλύτερα τους παίκτες του.

Τα βλέμματα ασφαλώς και θα είναι στραμμένα στα νέα αποκτήματα. Η ομάδα της Άχνας απέκτησε οκτώ ποδοσφαιριστές, τους Χριστοδούλου, Άδωνη, Πηλέα, Ιωάννου, Τολεμές, Αράουσκας, Αμπντουλάγιεφ, Φόλμπρεχτ. Ο Εθνικός κινείται για την απόκτηση ακόμη δύο με τριών ποδοσφαιριστών, με την προσπάθεια να έχει επικεντρωθεί σε κεντρικό αμυντικό και μέσο.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ