aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Πλήρωσε τα πολλά ατομικά λάθη στην άμυνα

Εθνικός: Πλήρωσε τα πολλά ατομικά λάθη στην άμυνα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Εάν ήταν προσεκτικός στην άμυνά του, τότε το αποτέλεσμα του Εθνικού στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα (2-4) ίσως να ήταν διαφορετικό. Στοίχισαν τα σοβαρά ατομικά λάθη στην άμυνα και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Ο Εθνικός δεν ήταν κακός για μεγάλο διάστημα κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά προδόθηκε από την άμυνά του. Το ότι προηγήθηκε στο σκορ αλλά και το ότι έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, δείχνει ότι η ομάδα της Άχνας πάλεψε το παιχνίδι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Μάριος Μητσίδης μάς ανέφερε για την πρεμιέρα: «Μπορούσαμε για θετικό αποτέλεσμα αλλά μας στοίχισαν τα σοβαρά ατομικά λάθη. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τέτοια ατομικά λάθη. Είχαμε την ευκαιρία απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Το ξεχνάμε και βλέπουμε μπροστά». Το Σάββατο η ομάδα της Άχνας θα δώσει φιλικό απέναντι στην Αγία Νάπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ