aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Οι μέχρι τώρα ενδείξεις για τον Κλάφουριτς

Εθνικός: Οι μέχρι τώρα ενδείξεις για τον Κλάφουριτς

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Υπάρχουν επαφές τις διοίκησης του Εθνικού με τον Ντιν Κλάφουριτς και το κλίμα είναι θετικό για παραμονή του Κροάτη τεχνικού και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Ο 47χρονος προπονητής ήρθε στον Εθνικό τον Γενάρη για να δείξει έργο και να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Για όσο κάθισε στον πάγκο των «μπλε» πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, έκανε καλή δουλειά και το έργο του εκτιμήθηκε.

Στο Δασάκι υπάρχει ικανοποίηση και οι μέχρι τώρα ενδείξεις αναφέρουν ότι θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εκείνο που εκτίμησαν στον Εθνικό από τη δουλειά του Κλάφουριτς, είναι το γεγονός πως έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν είδε ονόματα αλλά παίκτες, ο οποίος δούλευε στις προπονήσεις έπαιρνε ευκαιρία ανεξάρτητα εάν ήταν ξένος ή Κύπριος, νεαρός ή μεγάλος. Είναι χαρακτηριστικό το ότι με τον Κλάφουριτς στον πάγκο αποτέλεσε παρελθόν ο Λαμπάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ