aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Ο... ιστός του Ηλία Χαραλάμπους

Εθνικός: Ο… ιστός του Ηλία Χαραλάμπους

Ο προπονητής του Εθνικού, Ηλίας Χαραλάμπους, έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα. Σε σχέση με τα τελευταία φιλικά, δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Ο Κύπριος προπονητής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, επομένως είχε την ευχέρεια να καταστρώσει όπως έκρινε καλύτερα το αρχικό πλάνο ώστε να κερδίσει την… παρτίδα από τον συνάδελφό του, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Η ομάδα της Άχνας έβγαλε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας, δείχνοντας ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Άλλο όμως τα φιλικά και άλλο τα επίσημα. Το αυριανό ματς στο Τσίρειο έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας και θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να έχουν επιτυχημένη πρεμιέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ