aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: «Λίφτινγκ» στο αρχικό σχήμα

Εθνικός: «Λίφτινγκ» στο αρχικό σχήμα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Αλλαγές ετοιμάζει ο Ηλίας Χαραλάμπους ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον Αχυρώνα στο Δασάκι. Ο Κύπριος τεχνικός θα δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες που είχαν συνεχόμενα παιχνίδια και θα προτιμήσει άλλους που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο τερματοφύλακας Α. Χριστοδούλου, αλλά και ποδοσφαιριστές όπως οι Άδωνης, Κουμής, Κ. Ηλία, Τολεμές, Ασούμπρε, Ελουντού, Πηλέας, Κυπριανού, Μωυσέως, Καράουσκας, αναμένεται ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Αχυρώνα. Βέβαια όποιοι και εάν αγωνιστούν ο στόχος της πρόκρισης δεν αλλάζει. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει υποτίμηση του Αχυρώνα.

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα θα ολοκληρωθεί με σημερινή προπόνηση και ο προπονητής θα καταλήξει στις τελικές αποφάσεις όσον αφορά στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για παιχνίδι που προσφέρεται ώστε ο Εθνικός να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη σε επίσημο παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε πως σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα, μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ