aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Κινείται για μέσο και κλείνει μία ενδεκάδα μετεγγραφών

Εθνικός: Κινείται για μέσο και κλείνει μία ενδεκάδα μετεγγραφών

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει περαιτέρω ενίσχυση στον Εθνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί άλλη μία προσθήκη που αφορά μέσο και έτσι θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας της Άχνας. Ο Ηλίας Χαραλάμπους μελετά συγκεκριμένους παίκτες που του έχουν προταθεί και αναμένονται εξελίξεις μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Μέχρι τώρα ο Εθνικός απέκτησε 10 ποδοσφαιριστές. Αναφερόμαστε στους Φόλπρεχτ, Θ. Ιωάννου, Τολεμές, Χριστοδούλου, Σαββίδη, Τιμ Χολ, Άδωνη, Καράουσκας, Αμπντουλάγιεφ και Πηλέα. Όλα τα νέα αποκτήματα, πλην του Τιμ Χολ, έχουν θητεία στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Στο Δασάκι, την ίδια ώρα, ανεβαίνουν οι ρυθμοί ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας. Ο Χαραλάμπους προετοιμάζει εντατικά την ομάδα του και καταλήγει στο πλάνο που επενδύει για τη νίκη στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα. Στα ευχάριστα για τον Κύπριο τεχνικό είναι το ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ