aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Τον «έπνιξε» το άγχος…

Εθνικός Άχνας: Τον «έπνιξε» το άγχος…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά από μία μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας και μάλιστα μέσα στο ΓΣΠ, θα περίμενε κανείς πολύ διαφορετική εικόνα από τον Εθνικό Άχνας. Ωστόσο η ομάδα του Κλάφουριτς παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών απέναντι στον Ολυμπιακό και στο τέλος γνώρισε την ήττα, με αποτέλεσμα να παραμείνει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η πίεση και το άγχος, που είχαν οι ποδοσφαιριστές, «έπνιξαν» την ομάδα της Άχνας και αυτό ήταν κάτι που παραδέχθηκε και ο Ντιν Κλάφουριτς στις δηλώσεις του, όπου τόνισε ότι είναι πιο εύκολο να παίζεις με την Ομόνοια παρά τον Ολυμπιακό. Δήλωση που αποτυπώνει την πραγματικότητα για τον Εθνικό αφού χωρίς πίεση απέναντι στην Ομόνοια έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε, ενώ με τον Ολυμπιακό τα πράγματα δεν κύλησαν τόσο καλά όπως όλοι θα ήθελαν.

Είναι σημαντικό η ήττα αυτή να μην επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές και να μπορέσουν να σηκώσουν κεφάλι ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και πλέον η προσοχή επικεντρώνεται στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, την προσεχή Τετάρτη. Το πρόγραμμα γενικότερα για τον Εθνικό είναι πολύ δύσκολο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ο Κλάφουριτς καλείται να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του. Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Κορέα, που ήταν πολύ καλός, και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τον Απόλλωνα. Αν δεν προλάβει, τη θέση του θα πάρει ο Μαρκόφσκι, ενώ θέση διεκδικεί και ο Κονέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ