aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Νόσησαν και οι δύο τερματοφύλακές του

Εθνικός Άχνας: Νόσησαν και οι δύο τερματοφύλακές του

Τα θετικά κρούσματα στον κορωνοϊό είναι πολλά στον Εθνικό. Σχεδόν όλη η ομάδα βρίσκεται σε καραντίνα. Μεταξύ αυτών που έχουν νοσήσει, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου, είναι και οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ώθησε τον σύλλογο της Άχνας να ζητήσει αναβολή και του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ως γνωστόν, αναβλήθηκαν ήδη δύο παιχνίδια του Εθνικού, με τον Άρη στο κύπελλο και την Ανόρθωση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ωστόσο, με χθεσινή απόφασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα του Εθνικού και ο αγώνας με τον Απόλλωνα για την 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί όπως ήταν προγραμματισμένος, δηλαδή το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 18:30.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, ο Εθνικός προχώρησε στην απόκτηση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού Μίλαν Σάβιτς, ο οποίος όταν επαναρχίσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι διαθέσιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ