aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Καλή η προϊστορία στο «Αμμόχωστος»

Εθνικός Άχνας: Καλή η προϊστορία στο «Αμμόχωστος»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η μάχη της παραμονής για τον Εθνικό Άχνας αρχίζει από το γήπεδο «Αμμόχωστος». Το μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών θα κρίνει και το αν θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία ή όχι. Οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα και δείχνουν ότι οι παίκτες του Κλάφουριτς έχουν ποιότητα.

Μάλιστα ο Κροάτης τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του στα αποδυτήρια εξέφρασε την σιγουριά ότι με σωστή δουλειά, σοβαρότητα και συγκέντρωση η ομάδα θα μπορέσει να πανηγυρίσει την παραμονή της. Πάντως, ένα άλλο θετικό στοιχείο για τον Εθνικό είναι ότι η προϊστορία απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα την τελευταία δεκαετία είναι θετική. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος στο «Αμμόχωστος» και ο Εθνικός έχει πέντε νίκες, πέντε ήττες και τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η πρεμιέρα των πλέι οφ είναι άκρως σημαντική και αν έρθει η νίκη θα δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά και ώθηση στην ομάδα.

Προβλήματα και ερωτηματικά

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με την ομάδα να έχει κάποια σημαντικά προβλήματα. Οι Γκλομπάρτ και Κυπριανού είναι εκτός πλάνου λόγω καρτών, ενώ δεν υπολογίζεται επίσης ο Ιωάννου που είναι τραυματίας. Αποτελεί ερωτηματικό η επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας για την ομάδα του Εθνικού, ενώ  απ’ εκεί και πέρα Ντεϊβίσον και Κορέα θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί. Μεσοεπιθετικά αναμένεται πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές μιας και ο Κλάφουριτς δοκιμάζει διάφορα στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ