aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Ενθουσιασμός, αλλά και χαμηλοί τόνοι

Εθνικός Άχνας: Ενθουσιασμός, αλλά και χαμηλοί τόνοι

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού για τη σπουδαία νίκη στο ΓΣΠ σε βάρος της Ομόνοιας (2-1), όμως ο Ντέιν Κλάφουριτς θέλει οι παίκτες του να κρατήσουν καθαρό το μυαλό τους ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το μεγάλο «διπλό» επί του «τριφυλλιού» δεν επέτρεψε στην ομάδα της Άχνας να κάνει το βήμα παραπάνω και να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση, γι’ αυτό και ο Κροάτης προπονητής δεν πετά στα σύννεφα.

Ξέρει ωστόσο ότι αυτή η νίκη θα τονώσει τη ψυχολογία των παικτών του και θα τους δώσει μεγαλύτερη ώθηση για να παλέψουν για τη παραμονή. Το πρόγραμμα του Εθνικού μέχρι το φινάλε της Α’ Φάσης δεν είναι εύκολο, με τους «μπλε» να καλούνται την Παρασκευή να πάρουν τη νίκη στην έδρα τους απέναντι στον Ολυμπιακό και να ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα με Ανόρθωση (εντός) και ΑΕΛ (εκτός), για να μπουν με τη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα πλέι οφ, όπου θα τα δώσουν όλα για την παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ