aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕπτά βασικά γρανάζια μένουν στο Δασάκι!

Επτά βασικά γρανάζια μένουν στο Δασάκι!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένας από τους στόχους του Εθνικού Άχνας ενόψει της νέας σεζόν ήταν να μπορέσει να διατηρήσει ένα βασικό κορμό από το ρόστερ της περσινής περιόδου και ακολούθως να την εμβολιάσει με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι σε θέση να την ανεβάσουν και ένα σκαλί πιο πάνω. Επτά ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρσι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και συνέβαλαν σε επάνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία, συνεχίζουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που δείχνει ότι οι διοικούντες το σωματείου εκτίμησαν την προσφορά τους.

Την ίδια ώρα, τους δίνει την ευκαιρία να είναι μέλη της ομάδας και στην Α’ Κατηγορία. Πρώτοι σε συμμετοχές απ’ αυτούς που μένουν είναι οι Μπογκατίνοφ και Μαρκόφσκι με 29 ματς, ακολουθούν ο Ηλία και ο Καπαρτής με 27, ο Χριστοφή με 26 και οι Φοινίρης και Παπαγεωργίου με 25 συμμετοχές. Οι επτά από τους πέντε είναι Κύπριοι, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα θέλει να στηριχθεί αρκετά και στο κυπριακό στοιχείο. Δεν είναι πρόθυμος ο Εθνικός να πληρώνει πρόστιμο κάθε αγωνιστική στην ΚΟΠ, ενώ δείχνει έμπρακτα ότι πιστεύει στους Κύπριους και θα έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ