aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕΝΠ-Εθνικός: Κυνηγώντας το ιδανικό ξεκίνημα

ΕΝΠ-Εθνικός: Κυνηγώντας το ιδανικό ξεκίνημα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τη δική τους πρεμιέρα κάνουν σήμερα ΕΝΠ και Εθνικός στο «Τάσος Μάρκου». Δύο ομάδες που «χτίστηκαν» για άλλη μια χρονιά με μικρό μπάτζετ, έχοντας ως κοινό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν, λοιπόν, να επαναλάβουν την περσινή σεζόν για να διατηρηθούν στα «σαλόνια», ενώ οι «μπλε» που προέρχονται από τη Β’ Κατηγορία, επέστρεψαν στα «σαλόνια», εκεί που θέλουν να διατηρηθούν ξανά για πάρα πολλά χρόνια. Στο αποψινό ματς (19:00 Cytavision 1) τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι θα θελήσουν να κάνουν ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα, βάζοντας τα πρώτα θεμέλια για την υλοποίηση του στόχου τους.

Η ομάδα του Παραλιμνίου αγωνίζεται στην έδρα της και θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός αυτό, ενώ με άλλο ένα όπλο, τον κόσμο στο πλευρό της, θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο. Ο προπονητής των «βυσσινί» Γιώργος Κοσμά έχει καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, όμως είναι παρακινδυνευμένο να γίνει πρόβλεψη για την ενδεκάδα αφού ήρθαν αρκετά νέα πρόσωπα, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Στη διάθεσή του Κύπριου τεχνικού είναι ο Ριέρα, πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί έχει και ο Αμπαρτζουμιάν, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο Λοΐζος Κοσμά.

Στοχεύοντας στο «διπλό» θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιώτης Εγκωμίτης, ο οποίος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίσει οποιαδήποτε προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του. Ο Λαμπάν εδώ και μία βδομάδα προπονείται κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι στην ενδεκάδα, όμως σε περίπτωση που δεν προτιμηθεί από την τεχνική ηγεσία, τότε τη θέση του θα πάρει ο Φοινίρης στη μεσαία γραμμή. Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθούν λίγοι, αλλά πιστοί φίλοι του Εθνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ