aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕμπιστοσύνη στους Κύπριους

Εμπιστοσύνη στους Κύπριους

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τρεις αγωνιστικές έχουν περάσει ήδη για τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τους επτά βαθμούς που μάζεψε και την εικόνα που έχει βγάλει στον αγωνιστικό χώρο. Πέτυχε σε αυτά τα τρία ματς επτά γκολ, δέχθηκε τέσσερα και φιγουράρει τη δεδομένη στιγμή στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για να μπορέσει να έρθει αυτή η πολύ καλή πορεία για την ομάδα της Άχνας, έβαλαν το χεράκι τους και αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές, μιας και ο Γιώτης Εγκωμίτης μαζί με τον Γιάννο Δημοσθένους θέλησαν να δημιουργήσουν ένα σύνολο με έντονο κυπριακό «χρώμα» και το έχουν καταφέρει σε ικανοποιητικό βαθμό. Στα δυο από τα τρία παιχνίδια ο Εθνικός έχει αρχίσει με τέσσερις Κύπριους στην ενδεκάδα του και στο άλλο ματς με τρεις, ενώ οι αλλαγές του Εγκωμίτη είναι κυρίως Κύπριοι.

Οι γηγενείς παίκτες που έπαιξαν βασικοί και στα τρία ματς είναι οι Παπαγεωργίου και Κυπριανού, ενώ δυο συμμετοχές μετρούν οι Χριστοφή και Φοινίρης. Από τον πάγκο πήραν χρόνο συμμετοχές οι Ευσταθίου (2), Χαραλάμπους (2), Φοινίρης (1), Ηλία (1) και Χριστοφή (1).

Αριθμοί που δείχνουν ότι στον Εθνικό στηρίζονται στους Κύπριους και δίνουν ευκαιρίες. Στην πορεία θα πάρουν και άλλα παιδιά χρόνο συμμετοχής και αν κρίνουμε από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, τότε τα δείγματα γραφής των Κύπριων είναι πέρα για πέρα θετικά. Με αυτά τα δεδομένα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πληρώσει κάποιο πρόστιμο ο Εθνικός για μη χρησιμοποίηση δύο Κύπριων στην ενδεκάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ