aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔύο παίκτες πέτυχαν τα μισά γκολ του Εθνικού

Δύο παίκτες πέτυχαν τα μισά γκολ του Εθνικού

Άκρατος ενθουσιασμός επικρατεί στον Εθνικό, μετά την εμφάνιση απέναντι στην Ομόνοια και τον παλικαρίσιο βαθμό. Παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, είχε τα ψυχικά αποθέματα να φέρει τον αγώνα στα ίσα (2-2) και μετά τον ΑΠΟΕΛ, υποχρέωσε και τη δεύτερη μεγάλη ομάδα της Λευκωσία να φύγει από το Δασάκι με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι Μάριος Ηλία και Έντζο Καμπρέρα δεν λάθεψαν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, πετυχαίνοντας από ένα όμορφο γκολ. Ο πρώτος, έφτασε στα 10 και ο δεύτερος τα 9. Σούμα; Οι δύο παίκτες στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχαν τα 19 από τα 39 τέρματα του Εθνικού, κάτι που μεταφράζεται σε 48,7%. «Κουβαλούν» επιθετικά τον Εθνικό και εννοείται πως πρόκειται για παίκτες που φιγουράρουν στη μετεγγραφική λίστα άλλων ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάριος Περατατικός, συμπλήρωσε προχθές βράδυ 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Εθνικού και πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τον Κίκη Φιλίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ