aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δεν νιώθει άνετα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός Άχνας παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα στον αγώνα με την Καρμιώτισσα και έχασε άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Άχνας ήταν αρκετά καλή και προηγήθηκε στο σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αγνώριστη και δέχθηκε βαριά ήττα. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι μπλε έμειναν στους 30 βαθμούς και πλέον δεν νιώθουν άνετα στη βαθμολογία ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας ήταν έξω φρενών με την απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε πως η εμφάνιση της ομάδας του ήταν απαράδεκτη και πως οι παίκτες του έμειναν στα αποδυτήρια. Ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε επίσης πως το πρωτάθλημα για τον Εθνικό Άχνας τώρα αρχίζει και πως κάθε παιχνίδι από εδώ και μπρος είναι πολύ σημαντικό.

Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, στο οποίο ο Εθνικός Άχνας θέλει πάση θυσία τη νίκη για να εκμεταλλευτεί και τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων του β’ γκρουπ. Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Νίκα Κατσιαράβα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του για τους αγώνες με αντίπαλο τη Σερβία (24/3) και τη Λετονία (28/3). Ο Γεωργιανός επιθετικός, ο οποίος κάνει φέτος μια από τις καλύτερές του σεζόν, βρίσκεται συνεχώς στα πλάνα του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Γεωργίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ