aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΧαραλάμπους: «Είχαμε πιο κλασσικές ευκαιρίες - Στο πρώτο γκολ δεν ξέρω αν υπήρξε φάουλ»

Χαραλάμπους: «Είχαμε πιο κλασσικές ευκαιρίες – Στο πρώτο γκολ δεν ξέρω αν υπήρξε φάουλ»

Για πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες από πλευράς της ομάδας του, έκανε λόγο ο προπονητής του Εθνικού Ηλίας Χαραλάμπους μετά την ήττα (2-1) από τον ΑΠΟΕΛ. Όπως είπε η προσφυφική ομάδα είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες, που δεν έκανε γκολ, ενώ δέχθηκε δύο από στατικές φάσεις, ενώ τόνισε πως στην πρώτη δεν ξέρει αν υπήρξε φάουλ.

Όσα δήλωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μία από τις καλύτερες ομάδες διαχρονικά στην Κύπρο και ήρθαμε με στόχο τη νίκη. Κατά τη δική μου άποψη, η ομάδα μου είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ σε τρεις – τέσσερις περιπτώσεις. Ξεκάθαρες ευκαιρίες που δυστυχώς δεν κάναμε γκολ και δεχθήκαμε τα τέρματα από δύο στατικές φάσεις. Στην πρώτη δεν ξέρω αν υπήρχε φάουλ, διότι ο παίκτης μας ήταν μπροστά. Τα στατικά είναι σημαντικά στο ποδόσφαιρο, βλέπουμε πόσα γκολ μπαίνουν από αυτά.

Εμείς ήμασταν η ομάδα που είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου, έτσι είναι. Τα παιχνίδια δείξανε ότι έχουμε δυνάμεις και ποιότητα και αυτό που κρατάω είναι η προσπάθεια. Δεν έχουμε χρόνο να σκύψουμε κεφάλια. Από αύριο αρχίζουμε δουλειά, διότι το Σάββατο έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ στην έδρα μας. Είμαστε πίσω στη βαθμολογία, αλλά η διαφορά είναι μικρή και με μία νίκη μπορούμε να πλησιάσουμε τις ομάδες που είναι από πάνω μας. Καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ και στον φίλο μου τον Σωφρόνη.

Αυτό που είπα και προηγουμένως είναι πως είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή μας στη μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μία ομάδα με μια – δύο συνεχόμενες νίκες μπορεί άμα είναι τελευταία να βρεθεί στα μέσα της βαθμολογίας και αν είναι στα μέσα να βρεθεί στην εξάδα. Είναι απίστευτος ο τρόπος που δουλεύουν τα παιδιά, είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα έρθει και το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ