aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑνησυχία λόγω μη άρσης του εμπάργκο

Ανησυχία λόγω μη άρσης του εμπάργκο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Λόγω του εμπάργκο που του επιβλήθηκε από τη ΦΙΦΑ για χρωστούμενα στον Σίλας, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έκανε μετεγγραφές τον Ιανουάριο. Το εμπάργκο, όμως, δεν έχει αρθεί ακόμα παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Κίκης Φιλίππου και οι συνεργάτες του. Γι’ αυτό και είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τόμης Κουής, μίλησε στην εφημερίδα μας σχετικά με το θέμα: «Δεν ανησυχούμε που δεν κάναμε μετεγγραφές τον Γενάρη. Υπάρχει καλό ρόστερ και δεν καιγόμαστε για ενίσχυση. Αυτό που μας ανησυχεί είναι η μετεγγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Δεν το κρύβουμε ότι είμαστε ανήσυχοι για το πώς θα ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση. Ο πρόεδρος (σ.σ. Κίκης Φιλίππου) έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αρθεί το εμπάργκο. Είναι και αυτός πολύ ανήσυχος, αλλά δεν το βάζει κάτω και ελπίζουμε πως μέχρι το καλοκαίρι θα λυθεί το εμπάργκο και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ακολούθως, μίλησε και για την πορεία της ομάδας: «Έχουμε πετύχει τον στόχο που θέσαμε από την αρχή. Μείναμε μακριά από περιπέτειες και έχουμε δικαίωμα να κοιτάζουμε και λίγο πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Αναφορικά με το 2-2 της περασμένης Δευτέρας με την Καρμιώτισσα, δήλωσε: «Κάναμε καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά κοιτάζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια». Τέλος, αναφέρθηκε και στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος προέρχεται από εντυπωσιακή πορεία, αλλά και εμείς είμαστε πολύ δυνατοί στο Δασάκι. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για την αναμέτρηση με τους κυανόλευκους της Λεμεσού, ο Εθνικός θα έχει σημαντικές απουσίες. Εκτός πλάνων του Βάλντας Ιβανάουσκας είναι οι τιμωρημένοι Πινσέλι και Κιπιάνι. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Κρατσιούνοφ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στις δύο προπονήσεις που απομένουν, σήμερα και αύριο, θα διαφανεί κατά πόσο θα προλάβει να είναι έτοιμος στον μεθαυριανό αγώνα ο Νίκα Κατσιαράβα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ