aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑνάλυση λαθών και βελτίωση

Ανάλυση λαθών και βελτίωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν έχει άλλη επιλογή ο Εθνικός Άχνας από το να δουλέψει για να μπορέσει να βελτιωθεί και να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (0-4). Αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι μέσα από το ματς αυτό να δει τα λάθη που έγιναν για να μην επαναληφθούν.

Να τα αναλύσει στους παίκτες και να γυρίσουν όλοι μαζί σελίδα. Το πρόγραμμα δεν είναι και το πιο εύκολο για τον Εθνικό, μιας και θα κληθεί την επόμενη αγωνιστική να παίξει με την Ανόρθωση εκτός έδρας και ακολούθως θα φιλοξενήσει την απαιτητική ΑΕΛ. Για να μπορέσει να έχει απαιτήσεις και να πάρει βαθμούς θα πρέπει σίγουρα να βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της η ομάδα της Άχνας.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν κάποια σοβαρά προβλήματα. Ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε ο Κόνε και ένα-δυο ακόμη ποδοσφαιριστές, όμως δεν εκφράζεται ανησυχία ενόψει του επόμενου αγώνα, που είναι προγραμματισμένος την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ