aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑνακοίνωσε παραμονή Κλάιμαν και Μαρκόφσκι από Εθνικό Άχνας η ΕΝΠ

Ανακοίνωσε παραμονή Κλάιμαν και Μαρκόφσκι από Εθνικό Άχνας η ΕΝΠ

Δύο ανακοινώσεις προέκυψαν το βράδυ της Δευτέρας από το στρατόπεδο της ΕΝΠ. Η ομάδα του Παραλιμνίου ενημέρωσε για την καταρχήν συμφωνία με τον Μαρκόφσκι ο οποίος τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στον Εθνικό και οι πληροφορίες έκανα λόγο για παραμονή του στην ομάδα της Άχνας, όπως επίσης και για την ανανέωση με τον τερματοφύλακα Κλάιμαν.

Η ενημέρωση για τον Μαρκόφκσι: «Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον νεαρό Ουκρανό επιθετικό Ilya Markovskyi. O Ilya μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».

Και η ανακοίνωση για τον Κλάιμαν: «Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Αρχηγό της ομάδας μας κατά την περσινή περίοδο Boris Kleyman. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ