aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΑνακοίνωσε άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού ο Κίκης Φιλίππου

Ανακοίνωσε άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού ο Κίκης Φιλίππου

Τη διάγνωση ενός ακόμη κρούσματος κορωνοϊού ποδοσφαιριστή της ομάδας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο διοικητικός ηγέτης της προσφυγικής ομάδας ανέφερε ότι σε επανέλεγχο που έγινε χθες στο ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε ακόμα ένα θετικό κρούσμα, με βάση την ενημέρωση που έτυχαν.

Όπως σημείωσε ο Κίκης Φιλίππου 17 παίκτες του Εθνικού νόσησαν με κορωνοϊό και δεν είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου (3/10) με τον Απόλλωνα για την 6η αγωνιστική, αγώνας που θα διεξαχθεί κανονικά μετά την απόρριψη του αιτήματος για αναβολή από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ. «Ο Θεός βοηθός, ας κρίνει ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κίκης Φιλίππου και συνέχισε: «Θα ικανοποιήσει κάποιους αν πάω να παίξω με τα μωρά στη Λεμεσό και δεχθώ δέκα τέρματα; Θα ικανοποιήσει αυτούς τους κύριους της Εκτελεστικής Επιτροπής; Χάσαμε την ντροπή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ