aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕθνική Κύπρου: Η ατυχία με Λαΐφη και οι απουσίες της πρώτης κλήσης Κετσπάγια

Εθνική Κύπρου: Η ατυχία με Λαΐφη και οι απουσίες της πρώτης κλήσης Κετσπάγια

Η απουσία του Κωνσταντίνου Λαΐφη ήταν η πιο ηχηρή από την πρώτη κλήση του Τιμούρ Κετσπάγια στην Εθνική Κύπρου. Ο αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, επομένως δεν είναι σε θέση να ενισχύσει το πλάνο του Γεωργιανού προπονητή.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου στον αγώνα με την Ελλάδα στην «Αρένα», για το Πρωτάθλημα Εθνών. Την Τρίτη 27 του μήνα θα ολοκληρωθεί η παρουσία της Κύπρου στο Πρωτάθλημα Εθνών με εκτός έδρας αγώνα στο Κόσοβο και στόχος είναι η αποφυγή των play-off για παραμονή στη Γ’ Κατηγορία.

Από την πρώτη κλήση του Κετσπάγια, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 25 ποδοσφαιριστές απουσιάζουν άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν κλήθηκαν στην Εθνική Κύπρου. «Υπάρχουν επιλογές και έμπειροι ποδοσφαιριστές. Κάποια παιδιά έδειξαν ότι μπορούν. Προβλήματα υπάρχουν και σε πολύ μεγάλες εθνικές. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κορμό. Δεν σημαίνει ότι όποιος παίζει 90 λεπτά στην ομάδα του θα παίρνει κλήση. Έχει υλικό, θα κάνουμε το παν για βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων κατά την παρουσίασή του ο Τιμούρ Κετσπάγια.

«Νομίζω ότι ο κύριος Κετσπάγια, αν είναι κάτι που πρέπει να πιστωθεί, αυτό είναι ότι ξέρει πάρα πολύ καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν δεν τον κάλεσε τώρα, είναι μια πρόκληση για τον Γιάννη, για να τον πείσει να βρίσκεται στην ομάδα. Για αυτό είναι ο προπονητής, αυτός αποφασίζει», σχολίασε ο Νεκτάριος Πετεβίνος για το γεγονός πως δεν κλήθηκε ο Γιάννης Σατσιάς αποτυπώνοντας τη γενικότερη εικόνα που επικρατεί μετά την πρώτη κλήση του Κετσπάγια.

Οι παίκτες που δεν πήραν κλήση
ΑΕΚ: Mάμας, Εγγλέζου.
Ανόρθωση: Ιωάννου, Χρυσοστόμου, Αντωνίου.
ΑΠΟΕΛ: Θεοδώρου, Σατσιάς, Γουίλερ.
Απόλλων: Φιλιώτης (τραυματίας), Ντανίλο Σπόλιαριτς.
Ομόνοια: Κακουλλής (τραυματίας), Ψάλτης, Ζαχαρίου.
ΑΕΛ: Παπαφώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ