aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠανάξια στην κορυφή

Πανάξια στην κορυφή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παίζοντας αρκετά καλά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, ο Ερμής κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του και να πανηγυρίσει ένα σημαντικό τρίποντο (3-0). Ένα τρίποντο που του εξασφαλίζει την πρωτιά στον β’ όμιλο, εκτός κι αν του επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή αφαίρεση έξι βαθμών λόγω του φακέλου από την UEFA για το παιχνίδι με τη Δόξα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν είδε προχθές την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, κυρίως στην επανάληψη. Η ομάδα της Αραδίππου πέτυχε τρία γκολ, σημείωσε άλλο ένα που λανθασμένα ακυρώθηκε και σίγουρα δικαιούταν και με το παραπάνω τη νίκη. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Ψάλτης σε ρόλο δεξιού μπακ, ο Κέζος σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, καθώς και οι Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο. Στα θετικά καταγράφεται η θετική παρουσία των νεαρών Κυπρίων που δείχνουν ότι έχουν πολλά να προσφέρουν.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει για το εξαιρετικό (και πάλι) γκολ του Ίμπσον Ντε Μέλο, ο οποίος πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε ιδανικά τον Βεσελόφσκι. Ο Βραζιλιάνος πολλές φορές μοιάζει ασταμάτητος. Είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά.

Άτυχος στάθηκε ο εκ των σκόρερ Αρτάβε καθώς αποχώρησε τραυματίας, ενώ με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Μαρτίνος Χριστοφή χάνει τον επόμενο αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Άρη εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ