aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος στον Active: «Να μην τα ρίχνουν στον Λούκα»

Φανιέρος στον Active: «Να μην τα ρίχνουν στον Λούκα»

O Λούκας Φανιέρος, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (31/01) στον Active (107.4 & 102.5). O πρόεδρος του Ερμή μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νίκη επί της Αλκής, στον Κώστα Καϊάφα, στα παράπονα των κυανέρυθρων κ.ά.

Για τον Καϊάφα: «Έπρεπε να βρω τον προπονητή που φέρνει τρίποντα. Όποιος φέρνει τρίποντα μένει. Όποιος δεν φέρνει φεύγει».

Για την ενίσχυση της ομάδας και την κίνηση-ματ του μικρού Αντώνη: «Ο κύριος Καϊάφας κι εγώ πρέπει να ευχαριστούμε τον μικρό Αντώνη που ήθελε να φέρουμε τον Αρτάβε. Ήξερε τον Μαρτίνιουκ και οι δυο μαζί πέτυχαν πέντε γκολ».

Διαβάστε επίσης: Mετά το διπλό επί της Αλκής, δείπνο από τη διοίκηση του Ερμή

Για τις διαμαρτυρίες από πλευράς Αλκής: «Άμα θέλει να φωνάζει η Αλκή για οποιοδήποτε λόγο, δικαιούται να κάνει τα παράπονά τους. Εγώ δεν θεωρώ ότι έγινε κάτι. Πετύχαμε τέσσερα γκολ. Αν θέλουν να το συνεχίσουν, ας μιλήσουν μόνοι τους».

Διαβάστε επίσης: Μέσα στο γήπεδο έκανε πανικό ο «φτερωτός θεός»! (vid)

Για τις δηλώσεις του ότι εάν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΛ, θα κινδυνέψει με διαβάθμιση: «Eίπα τίποτα ψέμα; Αν χάσει σήμερα ο Άρης δεν θα πάει διαβάθμιση; Θα πάει διαβάθμιση. Υπάρχουν τέσσερα ματς. Αυτό είπα. Αν έχανε χθες ο Ερμής κι έχανε και σε προηγούμενο παιχνίδι, θα ήταν υποψήφιος να πάει διαβάθμιση. Να μην τα ρίχνουν στον Λούκα. Ο Λούκας είπε την αλήθεια. Αν ο ΑΠΟΕΛ χάσει από τον Απόλλωνα, χάνει κατά 90% το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης: Αυτά έγιναν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του Αλκή-Ερμής

Για το περιστατικό στη φυσούνα: «Ποια φυσούνα; Για εντυπώσεις το κάνουν; Νομίζουν βρήκαν τον Ερμή και είναι καμία ομαδούλα. Υπάρχει φύλλο αγώνος και αν έγινε τίποτα θα καταγγελθεί. Αυτό το κάνουν, επειδή έφαγαν τέσσερα. Για μένα τέλειωσε αυτό το πράμα. Δεν δέχομαι να αφήνουν οτιδήποτε μεμπτό για τον Ερμή ούτε για αστείο. Ήθελαν να κινδυνέψει ο Ερμής, αλλά αλλάξανε τα πλάνα τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ