aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Κάτι αλλάζει…

Ερμής: Κάτι αλλάζει…

Με τον Νίκο Ανδρονίκου στον πάγκο του, ο Ερμής δείχνει αλλαγμένος προς το καλύτερο και προσδοκεί σε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Η ισοπαλία που απέσπασε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, σ’ ένα ματς που είχε τις ευκαιρίες να φθάσει ακόμη και στη νίκη ενώ αμυντικά στάθηκε πολύ καλά μη επιτρέποντας στον αντίπαλό του να γίνει απειλητικός, θα θελήσουν να την αξιοποιήσουν θετικά.

Ο Κύπριος τεχνικός δουλεύει αρκετά με τους παίκτες του, θέλοντας να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα και προσδοκεί πως θα το πετύχει άμεσα σε σημαντικό βαθμό.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Ερμής θα αναμετρηθεί με την Καρμιώτισσα εκτός έδρας, στις 17 Οκτωβρίου. Παιχνίδι «έξι βαθμών», το οποίο θα επιδιώξει να κερδίσει και να κάνει βαθμολογικό άλμα.

Εξάλλου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή, ο Ερμής επικράτησε του Αχυρώνα με το ευρύ 5-2. Δύο γκολ πέτυχε ο Κονέ και από ένα οι Ρουσιάς, Κύπρου και Καμπράλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ