aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Έρχεται στην Κύπρο, αλλά όχι στον Απόλλωνα ο Ντιγκινί»

«Έρχεται στην Κύπρο, αλλά όχι στον Απόλλωνα ο Ντιγκινί»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα, ο Νίκλας Ντιγκινί θα συνεχίσει την καριέρα του την Κύπρο αλλά όχι στον Απόλλωνα.

Ο Γάλλος επιθετικός του Άρη, που βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα από τον Ιανουάριο και θεωρείτο σχεδόν δεδομένη η προσθήκη του κατά τη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το SDNA, ο Ντιγκινί θα έρθει στη Κύπρο αλλά όχι για λογαριασμό των κυανόλευκων.

Αναλυτικά αυτούσιο το δημοσίευμα:

«Στην Κύπρο αλλά όχι στον Απόλλωνα Λεμεσού θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι την καριέρα του ο γάλλος επιθετικός του Άρη.

Τον δρόμο που χάραξε ο Φραν Βέλεθ ακολουθεί όπως φαίνεται και ο Νίκλας Ντιγκινί. Ο γάλλος που συγκαταλέγεται στις περιπτώσεις των παικτών του Άρη των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, θα γίνει ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του κιτρινόμαυρου ρόστερ που θα συμφωνήσει με άλλη ομάδα, όπως του δίνει ο νόμος του δικαίωμα να κάνει.

Ο Γάλλος επιθετικός που παραλίγο να αποχωρήσει και τον περασμένο Γενάρη, βρίσκεται σε συζητήσεις με κυπριακές ομάδες και είναι θέμα χρόνου να καταλήξει σε αυτήν που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του SDNA η ομάδα αυτή δεν θα είναι πιθανότατα ο Απόλλωνας Λεμεσού όπως γράφτηκε στο νησί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ