aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈνας πρώην Παναθηναϊκός στα χέρια του Καϊάφα

Ένας πρώην Παναθηναϊκός στα χέρια του Καϊάφα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε άλλη μία κίνηση ενίσχυσης προχώρησε ο Ερμής, ανακοινώνοντας χθες την απόκτηση του Ελλαδίτη μέσου Γιώργου Ιωαννίδη. Πρόκειται για 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παραστάσεις από τη Σούπερ Λιγκ. Άρχισε την καριέρα του από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, μετρώντας 43 συμμετοχές χωρίς να πετύχει τέρμα. Το 2010 πήρε μετεγγραφή για τον Παναθηναϊκό και σε δύο σεζόν έπαιξε 14 παιχνίδια και ακολούθως φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ, έχοντας 22 συμμετοχές και δυο τέρματα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Λεβαδειακός για δύο σεζόν, ενώ την τελευταία τριετία βρισκόταν στον Πανσερραϊκό, με τον οποίο είχε γεμάτες σεζόν παίζοντας σε 66 παιχνίδια και σκοράροντας δυο τέρματα.

Ο Κώστας Καϊάφας θεωρεί ότι ο Ελλαδίτης μέσος μπορεί να προσφέρει πολλά αγωνιστικά στοιχεία στην ομάδα του και γι’ αυτό άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Ελλαδίτης θα δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα εκτός της χώρας του.

Από εκεί και πέρα, ο Ερμής συνεχίζει τις προσπάθειες για να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του τον Μάριο Δημητρίου της Ομόνοιας. Ο Κύπριος τεχνικός συνεργάστηκε ξανά στο παρελθόν με τον Δημητρίου, όταν ήταν στην Αλκή, και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ