aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈλαμψε ο Γουίλσον στην πρόβα της ΑΕΛ, θέλει ακόμα δουλειά

Έλαμψε ο Γουίλσον στην πρόβα της ΑΕΛ, θέλει ακόμα δουλειά

Στην τελική πρόβα της ΑΕΛ ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού, που είναι την Πέμπτη 22 Ιουλίου, το πρόσωπο ήταν ο Γουίλσον.

Ο Λιβεριανός επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα 10 λεπτών (52’ και 62’). ΑΕΛ και Ολυμπιακός εξήλθαν ισόπαλες 2-2, με τα «γαλαζοκίτρινα» γκολ να πετυχαίνουν οι Τσέποβιτς (32′) και Μάιντεβατς (76’ πεν.). Κάκιστος ο αγωνιστικός χώρος του Τσιρείου Σταδίου.

Η ΑΕΛ έδειξε να θέλει ακόμη δουλειά, ιδιαίτερα στην αμυντική συμπεριφορά της αφού δέχθηκε δύο εύκολα γκολ. Στο πρώτο ο αντίπαλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και στο δεύτερο προηγήθηκε λάθος του Ριστέφσκι, που έδειξε να μην πατά καλά γενικώς στο παιχνίδι. Οι γαλαζοκίτρινοι μεσοεπιθετικά έβγαλαν κάποια καλά στοιχεία, όμως και πάλι έδειξαν να ψάχνονται. Θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά στο παιχνίδι τους σε μια βδομάδα, εάν θέλουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν την πρόκριση στον επαναληπτικό.

Ο Κέρκεζ θέλησε να δώσει σημαντικό χρόνο στους ποδοσφαιριστές που προορίζει για το αρχικό σχήμα και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Άρχισαν τον αγώνα οι ίδιοι ένδεκα που αγωνίστηκαν και απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Πελέ έπαιξε για ένα 20λεπτο αφού ακόμη δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Ο Ολυμπιακός, αν και νωρίς, είχε καλή παρουσία. Έχει δρόμο ακόμη να διανύσει, ενώ οι μικροί και πάλι έδειξαν καλά στοιχεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ