aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈκανε «ψώνια» από την ελληνική αγορά

Έκανε «ψώνια» από την ελληνική αγορά

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος είναι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης. Ο Ελλαδίτης μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν στη Λαμία και προηγουμένως στη Νίκη Βόλου, δοκιμάστηκε και ικανοποίησε τον Αδάμο Αδάμου.

Ο Κύπριος τεχνικός άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του και ο 25χρονος παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ Κατηγορία, δηλώνοντας διψασμένος για διάκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Δερύνειας ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Aλέξανδρο Νατσιόπουλπ. Ο Νατσιόπουλος είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Απόλλων Καλαμαριάς ενώ την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Λαμία (20 συμμετοχές – 3 γκολ). Καλωσορίζουμε τον Aλέξανδρο στην οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα».

natsiopoulosΟ Νατσιόπουλος αγωνίστηκε στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα της Δερύνειας κόντρα στον Ερμή και τη Νέα Σαλαμίνα (σκόραρε μάλιστα το γκολ της νίκης με 1-0). Όπως επίσης και ο υπό δοκιμή Μαυροβούνιος επιθετικός Κάλεζιτς, για την τύχη του οποίου αναμένεται να αποφασίσει σήμερα ο προπονητής των πρασίνων.

Σε ό,τι αφορά στον Ανδρέα Κυπριανού, το καλό νέο είναι ότι απέφυγε τα χειρότερα. Ο Κύπριος επιθετικός, παρότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον χιαστό, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και δεν θα μπει στο χειρουργείο.

Με βάση τα νέα δεδομένα, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τριών με τεσσάρων εβδομάδων. Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ