aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕίδε Ανόρθωση, κράτησε σημειώσεις και τις μεταφέρει στους παίκτες του

Είδε Ανόρθωση, κράτησε σημειώσεις και τις μεταφέρει στους παίκτες του

Να αφήσει πίσω τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Απόλλωνα (ήττα 1-0) και ΠΑΕΕΚ (0-0) θέλει ο Άρης στον αγώνα του Σαββάτου (19:00) με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Τσίρειο. Στην ομάδα της Λεμεσού προετοιμάζονται εντατικά για τη δύσκολη αποστολή κόντρα στους κυανόλευκους. Ο προπονητής Λιάσος Λουκά είχε προχθές βράδυ την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του απέναντι στον Εθνικό και να πάρει τις σημειώσεις του όσον αφορά στα δυνατά και τρωτά σημεία της επικείμενης αντιπάλου.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει στη διάθεσή του χρόνο ώστε να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του όλα όσα είδε, αλλά και να προσπαθήσει να βρει λύση στο πρόβλημα που ταλάνισε τους πράσινους στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η επιθετική αφλογιστία των ποδοσφαιριστών του στοίχισε στην ομάδα βαθμούς αφού κάλλιστα, αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη συγκομιδή στα συγκεκριμένα ματς.

Με αντίπαλο την Ανόρθωση, ο τεχνικός των πρασίνων θέλει οπωσδήποτε να δει την ομάδα του να επιστρέφει στα γκολ και να κάνει εντός έδρας «σεφτέ» στο φετινό πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ακολουθούν οι δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε Εθνικό (2/10) και Δόξα (18/10), ενώ μεσολαβεί και ο αγώνας κυπέλλου την επόμενη Τετάρτη (29/9) κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ